26 Mayıs 2018 Cumartesi

Paypal kullanma yolları

Paypal Türkiye'de Kapandı Peki Nasıl Kullanabiliriz?

Bildiğiniz üzere PayPal 2016 Haziran ayında Türkiye pazarından çekilme kararı aldı. BDDK tarafından yetersiz görülen PayPal için alternatif arayışları devam ediyor. Ebay ile alışveriş yapan yüzbinlerce kişinin sorunu bu. Bunun dışında birçok yurtdışına ürün satan kişiler satışlarında bir hayli düşüş yaşadı. Sorun oldukça büyük arayışların farkındayım. Bu yüzden sizlere elimizden gelen bilgileri paylaşacağız.

Paypal, Türkiye'den çekilmesi ile birlikte birçok kişi çözüm aramasına rağmen detaylı bilgiye ulaşamamaktadır. Konumuzda Paypal Nasıl Kullanılır? Paypal Türkiye'den nasıl kullanılır bilgilerini paylaştık.

Paypal Kullanmanız için birçok yöntem paylaşan bu siteye girmenizi özellikle tavsiye etmekteyim.
İşte paypal kullanmanız için yazılmış haber TIKLAYIN

2018 Yılında birçok söylentiler ile gündeme çıkan PayPal , Türkiye pazarına tekrar girip girmeyeceği hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı.Ancak BDDK gibi birçok ülkeden geri çekilen PayPal, bu ülkelerin pazarına 3-4 yıl sonra girmeyi başarmıştır. Bizlerde bu şekilde tahmin etmekteyiz. Ancak blogumuzda Paypal Türkiye'de kapanmasına rağmen biraz komisyon ödeyerek nasıl hesabımıza nakit para olarak alabiliriz paylaşacağım.

Sayfamızı sürekli takip etmeniz durumunda yeniliklerden ve yeni bulunan haberleri sizlere paylaşacağım. PayPal alternatifi olarak PayPal kullanmak için tüm yöntemleri paylaşacağım.





Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: